З вікна багатоповерхівки випав 39-річний чоловік: він загинув на місці

0
З вікна багатоповерхівки випав 39-річний чоловік: він загинув на місці
До Кременчуцького райуправління поліції 21 квітня, близько 7:40, надійшла інформація від місцевих жителів, що у Кременчуці, по вулиці Тараса Бульби із квартири 3-го поверху багатоквартирного будинку випав чоловік.

Поліція відкрила кримінальне провадження, пише Кременчук Оперативний.

Отримавши інформацію про подію за вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група поліції та медики. Поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився місцевий мешканець, 1983 року народження. За попередніми даними, чоловік випав із третього поверху. Від отриманих травм він помер на місці події. Для встановлення причини смерті тіло чоловіка направлено до бюро судово-медичної експертизи.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі обставини та причини події з’ясовує слідство.

Наразі обставини та причини події з’ясовує слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні