З різницею у місяць на війні загинули батько та син. ФОТО

1
З різницею у місяць на війні загинули батько та син. ФОТО
Руслан Валерійович Гуля жив та працював у Кривому Розі. Його рідним районом був Інгулецький. Ще з лютого 2022 року він та його син Данило боронили Україну, пише krivbass.city.

9 березня 2022 року на фронті загинув Данило - син Руслана. Хлопець - випускник Криворізької школи № 59, що у Інгулецькому районі. Данила посмертно нагородили орденом “За мужність” ІІІ ступеня. Відзнаку присвоїли солдату за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Батько Данила Руслан продовжував стояти на захисті України. Останнім часом він виконував військовий обов’язок на сході держави на посаді стрільця-снайпера. 15 квітня у Бахмуті Донецької області Руслана Валерійовича не стало. Про це повідомила Світлана Гуля. Пізніше інформацію підтвердили у виконкомі Інгулецької районної у місті ради.

"Хоробрий, досвідчений, добрий батько, чоловік та син. Батько зустрів сина, але не у нашому світі. Помолилися за упокій душі Руслана, героя України”, - написала у Facebook Світлана.

Відомо, що у воїна залишилися мати, дружина та донька. Прощання із Русланом Гулею відбудеться сьогодні, 20 квітня, за адресою проспект Перемоги, 25а. Церемонія відспівування розпочнеться о 12:00.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Земля вам пухом...
Герої не вмирають!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні