У Донецькій області загинув 19-річний військовий. ФОТО

0
У Донецькій області загинув 19-річний військовий. ФОТО
Захищаючи Україну, загинув студент Дніпровської політехніки, доброволець Дмитро Пєтухов, повідомляє «Наше Місто» з посиланням на НТУ «Дніпровська політехніка».

Дмитро народився у Дніпрі. Усе життя був справжнім патріотом і борцем за справедливість, завжди дотримувався власних принципів та був дуже відповідальним.

«Незважаючи на те, що на момент повномасштабного вторгнення Дмитру було всього 19 років, замість того, щоб продовжувати навчання, він з першого ж дня вирішив піти добровольцем до лав ЗСУ та стати на захист України і своїх близьких», – йдеться у повідомленні.
Дмитро був у 232-му окремому батальйоні ТРО на нулі в Донецькій області. Завжди сміливий, рвався у бій, ходив у розвідку, допомагав побратимам та записався в штурмову групу. Мав позивний «Морс».

Дмитро загинув 25 лютого 2023 року біля Великої Новосілки на Донеччині під час ворожого обстрілу. 24 лютого прийшов наказ про присвоєння йому звання молодшого сержанта, але він так і не встиг про це дізнатися.

У нього залишилися батьки та сестра.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні