--> Сімейна пара ґвалтувала та знущалася з власних дітей. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сімейна пара ґвалтувала та знущалася з власних дітей. ВІДЕО

0
Сімейна пара ґвалтувала та знущалася з власних дітей. ВІДЕО
У Броварському районі, що на Київщині сімейна пара розбещувала, гвалтувала і знущалася зі своїх малолітніх дітей. Правоохоронці направили до суду обвинувальний акт щодо матері та її співмешканця, пише Телеграф.

Так, 29-річна жінка спільно зі своїм громадянським чоловіком протягом тривалого часу морили голодом, катували та чинили сексуальне насильство над дітьми. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Нацполіції у Київській області Андрій Небитов.

У ході розслідування було встановлено 36 епізодів злочинів щодо малолітніх дітей. З них 18 – особливо тяжкі. Наголошується, що мати ставила дітей на коліна, принижувала, залякувала та погрожувала вбивством.

"Зараз життю та здоров’ю хлопчиків у віці 11 і 5 років та 3-річній дівчинці нічого не загрожує", - сказав Небитов.

Обвинувальний акт було направлено до суду. За скоєні злочини жінці та її співмешканцю загрожує покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк до 15 років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні