На Волині офіцер побив 41-річного солдата. ФОТО

1
На Волині офіцер побив 41-річного солдата. ФОТО
Близько місяця тому на Житомирщині офіцер ЗСУ побив строковика, а тепер стало відомо про побиття на Волині 41-річного солдата 23-річним офіцером – чоловіка відгамселили ногами у душовій, а він не міг дати відсіч, бо ще не оґовтався після тяжкого поранення.

Про це розповіла сестра потерпілого Анатолія Грищука Наталія на Facebook-сторінці, пише «Апостроф».

"На фотографіях мій брат Грищук Анатолій військовий 14 бригади, який був жорстоко побитий старшим лейтенантом Арійчуком Василем Тарасовичом(який на 3 фото),за те що брат зайшов митись не в ту кабінку,він його збив з ніг і відгамселив ногами по голові(захищатись не міг, бо ще не повністю відновився після тяжкого поранення).", - написала вона.

Жінка розповіла, що офіцер кілька разів вдарив військового ногами в берцях по голові. Вона додала, що після побиття лейтенант навіть не надав потерпілою першої медичної допомоги, а просто покинув стікати кров'ю. Коли її брата знайшли, у нього від травм вже відмовили ноги, а на голові була велика гематома. Наразі чоловік бореться за життя в лікарні, а зловмисник "гуляє на волі".

Варто зазначити, що побитого солдата знайшли у сушильній 9 квітня, тобто саме побиття сталося 8 числа. Після нападу Арійчук ще й змусив Анатолія прибирати в душовій, після чого поранений військовослужбовець уже не зміг піднятися на ноги.

Дружина Анатолія розповіла, що до лікарні, де зараз перебуває потерпілий, приходили слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР). Вони проводять розслідування за фактом побиття військовослужбовця.

"Розпочато кримінальне провадження за ч. 5 ст. 426-1 Кримінального кодексу України (перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень). Зараз встановлюється коло причетних осіб та проводяться необхідні слідчі дії", – повідомили в ДБР.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шакали , нам і орків не потрібно .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні