Путін завершить війну 9 травня?

1
Путін завершить війну 9 травня?
Президент Росії Володимир Путін вже незабаром може оголосити про завершення так званої "спеціальної військової операції" в Україні, пояснюючи це тим, що цілі війни нібито досягнуто.

Такий прогноз озвучив військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Роман Світан, пише ТСН.

Світан прокоментував резонансну статтю власника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина про те, що "СВО" досягла своєї мети і її потрібно зупинити.

"Пригожину, швидше за все доручено, а може і він сам, закинути такий "м'яч" на російську аудиторію, пов'язаний із зупинкою бойових дій. Річ у тому, що російська армія видихається, їй треба зараз переходити в глуху оборону, а завдання "СВО" не виконані — як мінімум, які проголошувалися. Ніде не вийшли на кордони жодної області, крім Криму ще 2014 року. Тепер їм доведеться переходити в глуху оборону, далі рухатися вони просто не зможуть. Тим більше, на носі наш контрнаступ, тому вони намагаються як як мінімум підготувати громадську думку росіян", - пояснив військовий експерт.

За його словами, Пригожин вирішив "помацати загальну температуру по палаті" - перевірити, як росіяни сприймуть можливу зупинку "СВО", перехід у глуху оборону чи "якісь рухи до мирних переговорів".

"Після того, як Пригожин перевірить реакцію, подасть це як робочий варіант на 9 травня. Швидше за все, якраз перед 9 травня спробують. А якщо дійсно пройде і росіяни позитивно сприймуть зупинку "СВО", то на 9 травня Путін може ухвалити рішення оголосити про завершення "СВО" та досягнення якихось цілей", - вважає Світан.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що, він гадає що таким чином він якось зафіксує окуповані території за кацапією?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні