В Україні можуть заборонити деякі автомобілі

1
В Україні можуть заборонити деякі автомобілі
Влада України працює над законопроєктом, який би заборонив автомобілі без глушників. Справа в тому, що вони звучать, як іранські дрони типу Shahed та можуть лякати перехожих. Про це повідомив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі 24 каналу, передає Главком.

Він зазначив, що наразі поліція не має регламенту, за яким вона може забороняти автомобілі без глушників. Відповідний законопроєкт має виправити цю проблему.

Як підкреслив посадовець, в Україні все, що не заборонено – має бути дозволено. Таких засад дотримуються вільні демократичні країни.

«Нардепи мають обговорити та опрацювати це питання. Якщо такі авто справді створюють проблемні звуки, то потрібно розробити законопроєкт, який регламентує це», – заявив Подоляк.

На його думку, після створення законопроєкту про заборону автомобілів без глушників усе буде працювати «як годинник». Коли може з'явитися відповідний регламент наразі невідомо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Який ще регламент? в нас є діюче ДСТУ 3649, по суті копія єропейських правил.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні