На Волині помер актор обласного драмтеатру. ФОТО

0
На Волині помер актор обласного драмтеатру. ФОТО
На 68 році життя зупинилося серце народного артиста та актора Волинського академічного обласного українськогомузично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка Олександра Савовича Якимчука.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці, повідомила донька актора Анна Присяжна.

«Не хочеться вірити... Ваша остання вистава «Століття Якова»... Ваша усмішка завжди буде жити в моєму серці...Ви були Великою Людиною! Спочивайте з Богом», - повідомили у дописі.



Довідково

Олександр Якимчук жив у Луцьку з 1963 року. В 1972 році закінчив середню школу, де займався у самодіяльності (грав у шкільних виставах, танцював у танцювальному колективі). В 1972 році прийшов у Волинський музично-драматичний театр ім. Т. Г. Шевченка. Працював монтувальником декорацій і виходив на сцену в епізодах і масових сценах.

З 1973 до 1975 року служив у лавах Радянської Армії, де також активно брав участь у самодіяльності. У 1975 році повернувся у театр на посаду артиста балету. З 1980 року переведений на посаду артиста драми. Закінчив заочно: Волинське державне училище культури і мистецтв та рівненський інститут культури. У 1990 році присвоєне почесне звання Заслужений артист України, у 2005 році – Народний артист України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні