На Волині на Великдень помер молодий фельдшер. ФОТО

0
На Волині на Великдень помер молодий фельдшер. ФОТО
Передчасно пішов із життя фельдшер Ковельського відділення екстреної медичної допомоги КП «ВОЦЕМДМК» Руслан Михайлович Дембицький.

Чоловік помер 17 квітня 2023 року, повідомили на сторінці Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у фейсбуці.

«Сумуємо з приводу цієї втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлого. Вічна світла пам’ять нашому колезі! Поділяємо біль та горе рідних! Царство небесне!», - повідомили у дописі.

Відомо, що чоловік помер внаслідок важкої хвороби.

«Колектив Ковельського відділення екстреної медичної допомоги глибоко сумує з приводу непоправної втрати - передчасної смерті свого колеги. Внаслідок важкої хвороби відійшов у вічність фельдшер Дембицький Руслан Михайлович. Він назавжди залишиться у нашій пам'яті добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи», - повідомив колега померлого Сергій Палайда.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні