Сонячне затемнення 20 квітня: що воно означає та чого чекати

0
Сонячне затемнення 20 квітня: що воно означає та чого чекати
Цього місяця відбудеться перше сонячне затемнення 2023 року. Астрологи переконані, що це не звичайна небесна подія, яка кардинально впливає на всі знаки Зодіаку. Цей період називають хаотичним і мінливим, пише Телеграф.

Сонячне затемнення у квітні 2023: точна дата і час
Це астрономічне явище має на увазі, що Місяць повністю або частково закриває Сонце на нетривалий період. Дата першого сонячного затемнення у 2023 році: четвер 20 квітня о 6:17 за київським часом. Йдеться про гібридне сонячне затемнення, оскільки воно змінюється з повного на кільцеподібне. Саме такий шлях проходить місячна тінь, падаючи на поверхню Землі.

Чи буде видно сонячне затемнення 20 квітня 2023 року в Україні? На жаль, ні, навіть частково. Спостерігати за астрономічним явищем можуть такі регіони: Південна/Східна Азія, Австралія, Тихий океан, Індійський океан, Антарктида. Тим не менш, є можливість подивитися сонячне затемнення 20 квітня онлайн завдяки онлайн-трансляції на Youtube.

Значення сонячного затемнення 20 квітня
Як пише popsugar, період сонячних затемнень характеризується надсильною енергією, викликає приголомшливі зрушення та серйозні зміни, які можуть сприяти зростанню. Перший сезон затемнень 2023 року розпочнеться у четвер, 20 квітня, сонячним затемненням і молодиком у вогненному знаку Овна.

Астрологи відзначають, що сонячні затемнення багато в чому пов’язані із самопізнанням. Зрештою, в астрології Сонце відповідає за внутрішню ідентичність та уявлення про себе, а Місяць керує емоціями й інтуїцією. Тому коли місяць відкидає тінь на сонці, ви можете примиритися з тим, як ви бачите себе. Повсякчас ви можете усвідомити, що настав час вибрати новий шлях.

Коли справа доходить до затемнення 20 квітня, люди, які перебувають у будь-якому з кардинальних знаків - Овні, Раку, Терезах та Козерозі - відчують його більше за інших. Гороскоп на сонячне затемнення для цих знаків Зодіаку обіцяє багато цікавого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні