Під Бахмутом загинув ветеран АТО. ФОТО

0
Під Бахмутом загинув ветеран АТО. ФОТО
На фронті у боях з російськими загарбниками загинув ветеран АТО Назарій Пікулицький. Він обороняв Україну ще у 2014 році, пише 24 канал.

Після початку повномасштабної війни захисник знову приєднався до Сил оборони. На жаль, Герой загинув поблизу Бахмута 12 квітня.

Львівʼянин Назарій Пікулицький воював у складі 17-ї окремої танкової бригади Сухопутних військ ЗСУ. Був нагороджений медаллю "Захиснику Вітчизни" та нагрудним знаком "Учасник АТО".

Після АТО чоловік працював у транспортній сфері, а після повномасштабного вторгнення знову став на захист України у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. Назарія нагородили почесним нагрудним знаком головнокомандувача ЗСУ "Золотий хрест".

Прощання з військовим відбудеться 18 квітня о 12:30 на площі Ринок. Героя поховають на Марсовому полі.

У Назарія Пікулицького залишилися дружина, двоє доньок, батьки та сестра.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні