Чому росіяни економлять ракети

0
Чому росіяни економлять ракети
Ворог вимушений економити ракети через те, що їхній запас близький до критичного. Однак противник залишає ракетні обстріли як один з пріоритетних засобів надати собі штучну перевагу у ситуації, коли немає успіхів на полі бою, пише LB.

"Вони готові застосувати зброю. Інше питання в тому, що вони дійсно намагаються економити, і це все ж таки зброя високоточна, яку вони воліють застосувати по конкретних цілях, конкретних об'єктах, щоб мати відповідний результат. Хоча ми знаємо випадки, коли вони випускали абсолютно по мирному населеному пункту, по Одещині - сім "калібрів", які прилетіли у школу, зруйнували будинок культури й так далі. Але це тоді вони мали таку можливість "розкошувати", а зараз усе ж таки в них запас ракет близький до критичного, тому скоріше за все будуть економити, але не виключено, що будуть таки й застосовувати", - сказала керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні