Попри підтримку РФ у війні Україна постачатиме рибу і горох в Китай

0
Попри підтримку РФ у війні Україна постачатиме рибу і горох в Китай
Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів працює над відкриттям для українських виробників нових риків у КНР, пише Agroportal.

Як говриться у повідомленні відомства, 11 квітня відбулась онлайн-зустріч між представниками компетентного органу Китаю General Administration of Customs of the People's Republic of China (GACC), Мінагрополітики, Держпродспоживслужби та Посольства України в КНР, за результатами якої було досягнуто наступні домовленості стосовно експорту такої продукції:

горох, корми для домашніх тварин — найближчим часом компетентний орган КНР зобов'язався надіслати протоколи для погодження українською стороною;

рибні продукти дикого вилову — заплановано провести онлайн-інспектування українських суден для відкриття китайського ринку зазначеної продукції.

«Крім того, сторонами було обговорено стан розгляду заяв на експорт із України в Китай іншої продукції, зокрема борошна, пшениці та сорго, м'яса птиці, кормів для продуктивних тварин (преміксів) тощо. Робота в даному напрямку продовжується.

Таким чином, виробники згаданої вище продукції в найближчому майбутньому зможуть отримати можливість експорту в Китайську Народну Республіку», — підсумовують у відомстві.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні