Коли в Україні очікувати потепління

0
Коли в Україні очікувати потепління
Великдень 2023 в Україні видався не надто теплим і досить вологим. Тож українців дуже цікавить питання, коли нарешті прийде справжня тепла весна? Тим часом синоптики дають дуже обережні прогнози до кінця квітня, пише Styler.

Квітень прогнозується теплішим за норму
За даними Українського гідрометцентру, середня місячна температура у квітні 2023 передбачається 9-13 градусів тепла (в Карпатах 7-8), що на 1-1,5 градуси (в Карпатському регіоні на 2) вище за норму.

Місячна кількість опадів очікується 30-52 мм, в Карпатах 60-89 мм, що в межах норми.

Коли прийде весняне тепло?
За даними погодних ресурсів, вже після великодніх свят очікується деяке підвищення температури, проте без різких стрибків в бік "плюсів".

Наступний тиждень (17-23 квітня), за прогнозом Gismeteo по Києву, буде доволі дощовим, з температурою 11-13 градусів, а на вихідних ймовірне підвищення до +15.

Ресурс Meteoprog прогнозує, що до кінця квітня температура стрибатиме від +10 до +18 градусів, а опадів стане трохи менше.

Можемо підсумувати, що квітень очікується більш менш температурно стабільним, в міру дощовим, але без аномальних потеплінь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні