Підлітки жорстоко побили 13-річного хлопця: його знайшли непритомним

0
Підлітки жорстоко побили 13-річного хлопця: його знайшли непритомним
У Польщі в населеному пункті Радзинь-Підляський група підлітків жорстоко побила 13-річного хлопця. Потерпілий через це знепритомнів.

Про це повідомляє польська поліція, передає ТСН.

За даними слідства, п'ятеро підлітків у віці від 15 до 17 років підбігли до 13-річного хлопця, який був на вулиці зі своїми друзями.

Підліток намагався втекти від нападників, він добіг до під'їзду свого будинку, проте один з кривдників його наздогнав та почав бити. Потім інші затягнули жертву у непримітне місце та продовжували жорстоко лупцювати.

Крім того, вони погрожували йому та його родині. Потерпілий знепритомнів. Його з тілесними ушкодженнями госпіталізували.

Оперативники карного розшуку швидко встановили особи причетних до побиття, їх було затримано. Четверо підлітків у віці 15-16 років є жителями Радзиня-Підляського, а 17-річний - житель П'ясечно. Усі вони вже вислухали звинувачення, в яких визнали свою провину. Тепер неповнолітні злочинці відповідатимуть перед судом у справах сім'ї та неповнолітніх і навіть можуть бути відправлені до виправного закладу, а 17-річному підлітку загрожує до трьох років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні