Чоловік побив туристку, коли дізнався звідки вона

2
Чоловік побив туристку, коли дізнався звідки вона
У хамамі п'ятизіркового готелю Туреччини туристку з Москви побив німець. Він вдарив жінку металевим ковшем і облив окропом через те, що вона з Росії. Про це пишуть російські ЗМІ, передає Главком.

За словами москвички Анни, інцидент стався у готелі Gloria Serinity у Белеку. У чистий четвер вона пішла в хамам – турецьку лазню, і там до неї підійшов німець, який почав її проганяти. Він хлюпнув на неї окропом з миски і потім кілька разів ударив по обличчю.

Анна поскаржилася до адміністрації готелю. Їй як компенсацію запропонували безкоштовний масаж, але притягнути до відповідальності кривдника відмовилися, попросивши потерпіти, оскільки він незабаром їде. Отримані росіянкою синці та забої не справили враження на адміністрацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба було їй ще того ковшика засунути на память
Відповісти
Кацапів треба гнати звідусіль!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні