83-річна жінка одружилася із 37-річним чоловіком: історія кохання. ФОТО

2
83-річна жінка одружилася із 37-річним чоловіком: історія кохання. ФОТО
Британка Айріс Джонс та єгиптянин Мохамед Ібрагім, які наробили шуму у Мережі своїм романом, відсвяткували річницю шлюбу.

83-річна жінка та її 37-річний коханий одружилися 2,5 роки тому, пише ТСН.

Айріс познайомилася зі своїм набагато молодшим партнером 2019 року після того, як її син купив їй ноутбук. Жінка хутко зареєструвалася у соцмережах та кинула оком на майбутнього чоловіка у групі атеїстів у Facebook. На той момент Мохамед був 10 років одружений за розрахунком.

Пара почала листуватися та одразу ж порозумілася. Через п’ять місяців бабуся придбала квитки і прилетіла до Каїра. Цікаво, що Джонс взяла із собою весільну сукню, оскільки припускала, що вони одружаться.

Втім, цього не сталося, оскільки Айріс не привезла із собою деякі документи. Одружитися їм вдалося вже під час третього візиту жінки до молодого коханця. Це сталося у жовтні 2020 року.

Від грудня пара не бачилася через очікування Мохамедом британської візи. Згодом, коли жінка гуляла крамницями, обранець зателефонував їй і сказав, що йому надали трирічну візу. Для цього йому довелося скласти іспит з англійської мови та довести, що він переїжджає до офіційної дружини.

Сім'я Джонс була, м’яко кажучи, здивована її стосунками з чоловіком, молодшим на 47 років. Так, родичі переймалися, що Мохамеду потрібні лише гроші бабусі.

Але попри все, парочка демонструє шалені почуття. Ба більше, закохані діляться інтимними подробицями. У телешоу This Morning бабуся заявила, що в їхню першу ніч вони витратили ціле упакування інтимного мастила, а наступного дня день вона не могла ходити. А її улюблена поза в сексі — "по-собачому".

Вона також розповіла, що вперше, коли пара займалася сексом, чоловік був "дуже грубим", через що глядачі почервоніли.

"Я не очікувала, що у 83 роки у мене буде найкращий секс у моєму житті, але я точно не скаржусь. Мохамед підтримує мою молодість, особливо під простирадлами", - додала вона.

Також жінка тішиться, що коханий має до неї настільки сильні почуття, що навіть підстригає нігті на її ногах.

А з нагоди річниці шлюбу Мохамед ніжно звернувся до коханої дружини в Мережі: "Я щасливий, бо ми разом. Я так тебе кохаю! Нехай наше кохання росте щодня".



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нічого дивного є ж навіть зоофіли що займаються сексом з тваринами
Відповісти
ні ні ви що , я не ради бабусиних грошей , і попередній шлюб теж був не по розрахунку . Прям Галкін , і Пугачова.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні