Знак Зодіаку, на яких чекає розчарування у стосунках

0
Знак Зодіаку, на яких чекає розчарування у стосунках
Деякі знаки зодіаку потерпатимуть від самотності у новому місяці, але заводити нові стосунки їм не варто. Астрологи пояснюють, у чому проблема, пише 24 канал.

Наступного місяця Овнам, Терезам і Левам краще не заводити нові стосунки. Астрологи радять присвятити травень собі, пише 24 Канал.

Овен
Наступного місяця деякі представники Овнів відчуватимуть самотність, а тому робитимуть все, щоб знайти собі половинку. Але це не допоможе у пошуках справжнього кохання.

Лев
Нові стосунки у травні для Левів будуть розчаруванням, кажуть астрологи. В особистому житті цього місяця не вдаватиметься, тому бажання про другу половинку краще відкласти на потім.

Терези
Травень для Терезів може стати місяцем самовдосконалення та розвитку, а стосунки будуть тільки заважати. Тому зосередьтеся на собі, а кохання прийде тоді, коли для того буде час.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні