П'яні росіяни вбили жінку, а її маленьку доньку ґвалтували щодня

0
П'яні росіяни вбили жінку, а її маленьку доньку ґвалтували щодня
Громадянину Казахстану Костянтину Кястутісовичу вдалося врятувати з Ворзеля неповнолітню дівчинку, яку ґвалтували російські солдати.

В ексклюзивному інтерв’ю він розповів подробиці цієї історії, пише ТСН.

"Це була вулиця, на якій мені не можна було заходити до будинків, а тільки закидувати пакунки з їжею в будинки, де були білі ганчірки. Це було правило орків - якщо в будинку жили люди, обов’язково мали вивішувати білі ганчірки на ворота. Я лишав свою машину, йшов вулицею і перекидав пакунки через паркан. Якось я повернувся до своєї автівки, відчув, що хтось є в машині. Повернувся назад і побачив маленьку дівчину, яка лежали під сидіннями. Вона просто попросила врятувати її. У мене був страх, що щось сталося страшне і нас обох уб’ють. У мене був такий страх. Коли нам вдалося виїхати, в цей день я вивозив одну пару похилого віку. Я попросив їх сказати, що це їхня онука і в неї немає документів, бо вона приїхала на канікули і так залишилася. Це спрацювало, бо орки перевіряли ретельно. У них не було домовленості - вони не спілкувалися з тими, хто був далі. Я їздив кожного дня і розумів, коли в тебе на першому посту все вивертають, потім на другому чи третьому я розумів, що вони не знають, хто стоїть там перед ними. Завдяки цьому нам все вдалося. Бо якби вони знали, хто вона і що з нею сталося, думаю, що ні її, ні мене вони б не випустили", - розповів чоловік.

Дівчинка сказала, що на її очах вбили матір - її підстрелили в ногу і вона багато днів стікала кров’ю і померла у підвалі. А саму дівчинку ґвалтували кожного дня.

"П’яні орки робили це по черзі. Я знаю, що зараз вона пройшла багато реабілітацій і перебуває в Європі. Вона ніколи не зможе мати дітей, бо їй там пошкодили все, що можна. Дівчинка є основним свідком у звинуваченні російського керівництва в злочинах. Я хочу побачити на власні очі, коли всіх цих нелюдей, включно з Путіним, будуть судити в Міжнародному суді і що ця дівчина зможе оговтатися від того, що з нею зробили. Бо відчуття справедливості дуже важливе для неї, аби вона знала, що за все те, що відбувалося з нею тут, понесуть покарання винні. Це важливо для нас, наших дітей, майбутніх поколінь українців, щоб всі нелюди відповіли. За це наші хлопці кожного дня вмирають, щоб запанувала справедливість", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні