У Польщі перекинувся автобус з українцями: є постраждалі. ФОТО

0
У Польщі перекинувся автобус з українцями: є постраждалі. ФОТО
Чотирьох людей із легкими травмами госпіталізували після аварії автобуса, що сталася в четвер вранці в Ельжбєціні (Свєнтокшиське воєводство), пише inPoland.

Інформація про ДТП на національній дорозі №73 надійшла до служб у четвер, 13 квітня, близько 4.30 ранку. В Ельжбеціні біля Бусько-Здруя автобус з’їхав з дороги та злетів у кювет, а потім перекинувся на бік. Інцидент стався на смузі в напрямку Кельце, неподалік автозаправної станції.

В автобусі їхало 14 осіб, з них 12 пасажирів і двоє водіїв. Як повідомив Пьотр Дзедзіц з пожежної частини Бусько Здруя, четверо людей отримали легкі травми. Трьох жінок і 15-річного хлопця доставили до місцевої лікарні.

Речник буської поліції Томаш Півоварський повідомив, що водій автобуса, ймовірно, щоб уникнути зіткнення з сарною, яка вискочила на дорогу, різко повернув праворуч. Транспортний засіб з’їхав на узбіччя та перекинувся.

Автобус прямував з України до Познані, всередині були лише громадяни України. Усі вони (крім травмованих) після аварії залишилися на сусідній заправці чекати іншого автобуса.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні