Безвісти зниклу жінку знайшли на дні озера у затонулому авто. ФОТО

0
Безвісти зниклу жінку знайшли на дні озера у затонулому авто. ФОТО
Жінка, яка зникла безвісти 5 квітня, дивовижним чином була знайдена живою у своєму джипі, який затонув у озері глибоко під воду, пише ТСН.

Водійка, ім'я якої поки що не називають, зникла і згодом була внесена до списку зниклих безвісти поліцейським департаментом Лонгв'ю, що в Техасі.

Однак, за даними офісу шерифа округу Меріон, місцевий рибалка на озері О'Пайнс повідомив, що бачив чорний автомобіль під водою.

Влада швидко відреагувала і прибула на місце події з місцевою евакуаційною службою. Там вони виявили, що "людина досі перебувала в машині і рухалася".

Водійку вдало витягнули з автівки та доправили до найближчої лікарні для надання невідкладної медичної допомоги.

Після того, як поліцейські розповіли про інцидент на своїй сторінці у Facebook, місцеві жителі взялися писати коментарі про те, як пощастило жінці, що вона жива.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні