Що буде робити путін, коли програє війну

0
Що буде робити путін, коли програє війну
Керівник Служби зовнішньої розвідки України у 2005-2010 роках, генерал армії Микола Маломуж відповів, на що може піти президент РФ Володимир Путін, якщо зрозуміє, що його армія в Україні програла.

Він вважає, що ризик застосування Росією тактичної, а тим більше балістичної зброї мінімальний, повідомляє "Обозреватель". Разом з тим, у РФ проводитимуть демонстраційні випробування міжконтинентальних балістичних ракет, пише УНІАН.

"Після "Сармата", який провалився, росіянам потрібно було реабілітуватися, тому вони швидко підготували чергову ракету та провели демонстраційні випробування", - каже Маломуж.

Та наразі весь світ заявляє про неприпустимість застосування, розповсюдження та навіть переміщення тактичної та балістичної зброї.

"Якщо Росія почне розгортати подібні озброєння, можливе завдавання контрударів або превентивних ударів. А це вже глобальна війна, яка загрожує знищенням усієї Російської Федерації, інших країн та народів", - наголосив генерал армії.

Саме тому світ протистоятиме такому сценарію, а якщо Путін все ж застосує таку зброю, то буде знищений, додав Маломуж.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні