Жінка вийшла заміж за ляльку та заявила про другу вагітність. ФОТО

1
Жінка вийшла заміж за ляльку та заявила про другу вагітність. ФОТО
37-річна жителька Бразилії Мейрівон Роча Мораєс стрімко здобула славу після того, як закохалася в Марсело – ганчіркову ляльку, яку зробила для неї її мама. Зрештою, 2022 року жінка "вийшла заміж" за ляльку, пише ТСН.

Незважаючи на кілька злетів і падінь, зокрема на "зради" Марсело, Мейрівон каже, що вони подолали свої перешкоди і тепер чекають на "другу дитину".

"Я дуже щаслива, тому що знову вагітна від Марсело. Цього разу у нас буде дівчинка. Ми дуже щасливі", – сказала жінка журналістам, додавши, що навіть якщо дитина виявиться хлопчиком, вони з коханим все одно зустрінуть дитину з обіймами.

Мораєс про цю звістку оголосила у TikTok, показавши начебто позитивний тест на вагітність. У підписі до відео, на якому жінка стримає та усміхається, підносячи тест до камери, вона вказала: "Я вагітна!"

Шанувальники швидко привітали пару та поділилися своїми побажаннями, хоча деякі користувачі TikTok поставилися до оголошення більш скептично.

"Їй потрібна допомога", – прокоментував один з підписників.

"Дуже божевільна", – додав інший.

Ця новина стала приємним сюрпризом для Мораєс та її полотняного "чоловіка" після того, як минулого року пара пережила труднощі через "невірність" Марсело. Мейрівон каже, що була нажахана, дізнавшись про "зраду чоловіка", хоча він не міг рухатися чи говорити.

"З тих пір, як дізналася, що він мені зрадив, ми були дуже віддалені. Ми все ще живемо в одному будинку, але це вже не той самий дім. Але зараз, через дитину, все по-іншому. Марсело набагато ніжніший зі мною, і я вірю, що це покращить наші стосунки. Ця нова дитина врятує наш шлюб", - стверджує бразилійка.

У пари вже є один спільний "син" - ще одна ганчіркова лялька на ім’я Марселіньо, який безболісно "народився" 21 травня 2022 року.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на всю голову....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні