«Ви тварі»: чоловік ногами знищив зображення військового ЗСУ. ВІДЕО

0
«Ви тварі»: чоловік ногами знищив зображення військового ЗСУ. ВІДЕО
У той час, коли британські солдати віддають честь українським воїнам, деякі молодики в Україні навпаки - показують свою ненависть до них. Так, у Житомирі хуліган пошкодив зображення українського військового на зупинці. Чоловік бив ногами просто в обличчя бійця на фото.

Про подію повідомила у своєму TikTok-каналі місцева дівчина, яка стала свідком. Інцидент стався у неділю 9 квітня. За її словами, чоловік довго лупцював плакат з військовим, пише Телеграф.

"Воно било цей плакат більше 20 разів, поліція проїхала повз, маємо надію просто не помітила", - говорить дівчина. За її словами, молодик при цьому кричав: "Ви тварі".

На зупинці був розміщений плакат проєкту волонтерів "Обличчя миру". Тут зображені люди у реальних бойових умовах, завдяки яким у таких містах як Житомир зараз триває мирне життя.

Як розповідає дівчина у коментарях, хуліган через 1 хв поїхав на маршрутці. До цього він встиг "наїхати" на авторку відео разом зі своїм другом, говорив їй, що він під наркотиками:

"Він кричав нам, що під наркотиками і навіть пропонував, він постійно навалювався", - пише дівчина. Одному з місцевих Telegram-каналів вона скинула відео, де зловмисник розвернувся до камери обличчям.

@tyt.behold воно било цей плакат більше 20 разів,поліція проїхла повз,маємо надію просто не помітила #укртікток #житомир ♬ lovers rock - Aleena.*-
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні