--> У Білорусі помітили ешелон з технікою, яку зняли зі зберігання | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Білорусі помітили ешелон з технікою, яку зняли зі зберігання

0
У Білорусі помітили ешелон з технікою, яку зняли зі зберігання
Вчора ввечері, 11 квіітня, в Гомелі, що у Білорусі, було помічено ешелон із військовою технікою. У складі було щонайменше 10 автомобілів ГАЗ-66. Колеса автомобілів були пофарбовані у білий колір. Це означає, що техніку було знято з тривалого зберігання (ДХ), пише Motolko Help.

В Гомелі знаходиться 1868 артилерійська база озброєння (в/ч 63604), яка займається ремонтом, зберіганням, обслуговуванням і видачею у війська ракетно-артилерійського озброєння.

Серед техніки, яка знаходиться на зберіганні 1868 бази, є й автомобілі ГАЗ-66. Вони використовуються для перевезення 82 мм. мінометів 2Б9 «Волошка» та 120-мм. мінометів 2Б11. Враховуючи напрямок руху ешелону, можна припустити, що автомобілі були зняті зі зберігання саме на 1868-й базі.

Міномети 2Б9 «Волошка» використовують російські військові зі складу так званого регіонального угруповання військ, що знаходиться в РБ. При цьому в ЗС РБ такі міномети «Волошка» не використовуються, і передано на озброєння територіальних військ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні