Найжорстокіші знаки Зодіаку серед жінок

0
Найжорстокіші знаки Зодіаку серед жінок
Астрологи назвали два знаки Зодіаку серед жінок, які здатні свого кривдника стерти з лиця Землі. Серед них виявилися Леви і Овни. Остерігайтеся їх, якщо не хочете потрапити в капкан, пише УНІАН.

Овен
Ці жінки дуже товариські і доброзичливі, вони володіють неймовірною харизмою, яка здатна підкорити будь-якого чоловіка. Тому вони без краплі сумніву потрапляють в їхні мережі. Однак Овни звикли керувати процесом, бути лідерами навіть у стосунках. У них все повинно бути під контролем. Якщо щось піде не так або, не дай Бог, чоловік їх образити, ці жінки обов'язково помстяться найбільш витонченим способом.

Лев
Леви - дуже хороші психологи і маніпулятори. Вони знають як сильні, так і слабкі сторони своїх партнерів. У коханні вони дуже пристрасні, чутливі, люблячі, але до тих пір, коли ви не зачепите їхні почуття. Якщо це станеться, то будьте готові до того, що помста не за горами. Жінка-Лев зробить вам дуже боляче, та так, що ви запам'ятаєте це на все життя. Але навіть незважаючи на це ви ніколи не зможете її розлюбити, адже ця жінка поселяється в душі і серці назавжди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні