Росіяни заживо відрізали голову українському військовому

0
Росіяни заживо відрізали голову українському військовому
Ввечері у вівторок, 11 квітня, російські окупанти поширили в мережі відео страти українського військовополоненого. На оприлюднених кадрах видно, як ще живому захиснику ножем відрізали голову, пише obozrevatel.

Ролик виклали в одному з російських каналів, звідки він поширився й на інші соцмережі. Кадри 18+ із цензурою можна побачити за посиланням (не радимо дивитися це відео чутливим людям, кадри можуть шокувати).

Зазначимо, що блогер Володимир Золкін написав, що цей ролик був знятий ще минулого року, проте потрапив у мережу лише зараз.

Чимало блогерів та українських військових закликали поширювати це відео із підписом англійською мовою, аби про черговий жахливий воєнний злочин окупантів дізнався увесь світ.



На відео відреагували в Офісі президента України. Його керівник Андрій Єрмак написав, що окупанти отримають відповідь на свої дій та віповідатимуть за свої злочини.



"Відео з жорстоким російським катом-вбивцею українського воїна поширювати не буду. Але всім толерастам раджу його подивитися. Особливо прихильникам масковської секти", – прокоментував кадри український офіцер Анатолій Штефан.

Висловився з цього приводу й український журналіст Денис Казанський. Він сказав, що це відео є нагадуванням про те, ким є російські військові та ті, хто їх підтримує.

"Росіяни розлюднили самі себе. Ну що ж, самі зробили цей вибір. Ставлення буде відповідним", – додав Казанський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні