Білорусь може залучити до війни 30 тис. своїх військових, - громадський діяч

0
Білорусь може залучити до війни 30 тис. своїх військових, - громадський діяч
Громадський діяч, засновник "Білого легіону" Сергій Бульба зазначив, що у Білорусі формується ударне угруповання, пише Еспресо.

"У Білорусі оперативно тренуються білоруські підрозділи. Нещодавно були навчання 103-ї десантно-повітряної бригади. До штату бригади додали ще 500 військових. Не виключаю, що може бути створено ударне угруповання виключно з білоруських військових", - зауважив Бульба.

За словами засновника "Білого легіону", білоруське угруповання може налічувати чотири механізовані бригади та три бригади ССО.

"Багато людей мобілізують зараз. Окрім воєнної техніки, яка зараз розконсервовується, також залучається цивільна техніка. Білорусь може залучити чотири механізовані бригади й три бригади ССО. Якщо оцінювати кількість людей, то кожна механізована бригада налічує від чотирьох до п'яти тисяч військових. А кожна бригада ССО налічує близько двох тисяч. Білоруське угруповання може налічувати близько 30 тис., яке може бути залучено у війні", - додав Бульба.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні