У квартирі знайшли тіла матері та сина: що сталось

0
У квартирі знайшли тіла матері та сина: що сталось
Внаслідок вечірньої пожежі у багатоквартирному будинку в Чернівцях загинуло двоє людей - 76-річна жінка та її 42-річний син. Вогонь із квартири на першому поверсі перекинувся на балкон та на другий поверх. З будинку рятувальники евакуювали 26 людей. Наразі причину пожежі встановлюють.

Як повідомила прес-служба ДСНС Чернівецької області, виклик про пожежу у багатоквартирному будинку на вулиці Південно-Кільцевій у Чернівцях надійшов рятувальникам ввечері у понеділок, 10 квітня. Загорання виникло у квартирі на першому поверсі, вогонь поширився на балкон й згодом перекинувся на інший балкон поверхом вище. Площа пожежі склала 40 кв. м.

«У під’їзді утворилося щільне задимлення, що заважало мешканцям будинку вийти на вулицю. Рятувальники, прибувши на місце події, евакуювали з під’їзду в безпечне місце 26 осіб. Крім того, за допомогою драбини вогнеборці врятували через вікно другого поверху жінку», – йдеться у повідомленні рятувальників.

У квартирі, де сталася пожежа, під час гасіння рятувальники виявили двох осіб – 76-річну жінку та її 42-річного сина. Матір була вже без ознак життя, сина без свідомості передали медикам, однак під час проведення реанімаційних заходів чоловік помер. Причина пожежі встановлюється.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні