У акторки стався викидень під час виступу на сцені

0
У акторки стався викидень під час виступу на сцені
Американська актриса Лаура Бенанті зізналася, що просто на сцені, коли вона виступала на круїзному лайнері, у неї стався викидень. Про це вона повідомила в Instagram, пише korrespondent.net.

За її словами, вона зрозуміла, що втратила дитину, оскільки раніше вже проходила через це.

"3 квітня я виступала на сцені перед 2000 глядачів, і при цьому у мене стався викидень. Я знала, що це відбувається. Це почалося напередодні ввечері. Якби це була наша перша втрата або навіть друга, я, швидше за все, не змогла б продовжувати... Але, на жаль, мені не чужі біль і порожнеча втрати вагітності. Я вже проходила цей шлях, пліч-о-пліч з моїм чоловіком. Але цього разу ми пройшли його поряд з найдобрішими і люблячими людьми, з якими я коли-небудь мала честь ділити простір. Дякую всім у цій аудиторії за те, що підняли мене з моєї печалі", - написала актриса.

Знаменитість додала, що зараз вона разом із чоловіком убита горем, але вони вже проходили цей шлях, тому знають, як правильно впоратися з цим.

"Я розповідаю про все це не для того, щоб привернути співчуття чи увагу, а щоб нагадати багатьом людям та сім'ям, які страждають подібним чином, що в такій втраті немає нічого ганебного. Що ви не самотні", - резюмувала Лаура Бенанті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні