У Донецькій області загинув 26-річний військовий. ФОТО

0
У Донецькій області загинув 26-річний військовий. ФОТО
Україна продовжує втрачати своїх найкращих синів і доньок. Так, у боях за Бахмут загинув 26-річний Андрій Воробкало. Він повернувся до України з Греції, щоб боронити рідну землю.

Про це у своєму Telegram написав журналіст Андрій Цаплієнко.

Відомо, що своє життя у боях за Бахмут віддав уродженець Черкаської області. 26-річний Андрій Воробкало до початку повномасштабного вторгнення мешкав у Греції. Там він займався викладанням східних бойових мистецтв для діток.

Повернувся додому після 24 лютого

Новина про повномасштабне вторгнення Росії на територію України змусила Андрія з позивним «Грек» покинути своє мирне життя у Греції. Він повернувся додому, щоб боронити рідну землю від ворога.

Андрій Воробкало був командиром мінометного розрахунку. Відомо, що він сам мав чорний пояс з єдиноборств. А ще у нього залишився молодший братик Дарій. Хлопчика герой навчав української мови, щоб той знав свою рідну.

«Грек» зауважив, що не міг залишитися у Греції. Він просто не міг би дивитися українцям у вічі, якби так вчинив. Тут він і зустрів свою кохану Ірину. Вона робила те, чим займаються зараз тисячі українок і українців. Дівчина займалася закриттям зборів для Андрія, а також його побратимів.

З українським героєм попрощалися у рідному селі Хутори, що на Черкащині. Щоб віддати шану «Грекові», прийшли сотні людей.

«Подивіться це відео, де хлопець, у якого було майбутнє в комфортній сонячній країні, проміняв його на долю воїна в Бахмуті. Він воював за ваше майбутнє. І захищав ваше сьогодення. Так саме, як і тисячі інших українців в однострої», – наголосив Андрій Цаплієнко.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні