9 фраз, які зроблять ваші стосунки міцнішими

0
9 фраз, які зроблять ваші стосунки міцнішими
Спілкуватися треба з повагою та розумінням людини, що знаходиться перед вами. Не можна маніпулювати, звинувачувати та керуватися негативними емоціями. Дізнайтеся, які 9 фраз допоможуть зробити ваші стосунки міцнішими, пише МЕТА.

"Я тобі вдячний"
Негативні спогади завжди домінують над позитивними: щось погане завжди запам'ятати, а потім і вказати на нього, легше. Замість того, щоб звинувачувати свого партнера в тому, який він поганий, час від часу говоріть йому про його хороші сторони та дякуйте один одному за те, що робите.

"Ти мені подобаєшся"
У даному випадку ви маєте показати, що ваша друга половинка – не лише коханий чи кохана, а і гарний ваш друг. У міцних та здорових стосунках важливо дружити один з одним, приймати всі якості один одного та поважати.

"Допоможи мені тебе зрозуміти"
Не завжди з першого разу вдається прийняти та усвідомити точку зору іншої людини. Проте в такому випадку важливо показати, що вона для вас все ж важлива: попросіть пояснити її вам. Це допоможе зрозуміти, що ви обидва хочете від стосунків та які уявлення маєте щодо того, як вони повинні працювати.

"Я тебе слухаю"
Продемонструйте партнерові, що ви не лише намагаєтеся перемоги у суперечці чи довести правильність своєї точки зору, а й прислухаєтеся до його думки. Конфлікти треба розв'язувати, намагаючись досягти компромісу та враховуючи чужі побажання.

"Пробач мені"
Як би це не було складно, якщо ви розумієте, що десь зробили помилку - визнайте її та візьміть за неї відповідальність. Усі ваші дії мають певний вплив на людину поруч з вами, тож беріть це до уваги та просіть пробачення, якщо десь спричинили проблеми чи завдали шкоди.

"Я пробачаю тобі"
Вміти не тільки просити вибачення, а й приймати їх - дуже важливо у здорових стосунках. Навчіться відпускати почуття образи та болю, які вам міг завдати ваш партнер. Так стосунки стануть більш тривалими.

"Я обираю тебе"
Дайте зрозуміти своїй другій половинці, що в будь-якому випадку ви залишаєтеся з ним та підтримуєте його сторону. Покажіть зобов'язання, які берете перед ним і продемонструйте, що розумієте усю відповідальність.

"Розважимося?"
Іноді важливо просто приємно та весело проводити час. Особливо, якщо напередодні стався якийсь конфлікт. Якщо ви знайдете щось хороше у складний момент, це допоможе покращити атмосферу та підняти настрій. Так прибрати негатив між вами буде легше.

"Я кохаю тебе"
Нагадуйте другій половинці про те, що ви щиро кохаєте її. Так ви зможете підтримувати стосунки та вдихати в них щоразу нове життя.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні