У путіна падає зір та німіє язик: що відбувається з диктатором

0
У путіна падає зір та німіє язик: що відбувається з диктатором
Втім, ні для кого вже давно не таємниця, що Путін все ж таки страждає від онкології, а препарати, які він приймає під час терапії, дуже сильно впливають на його свідомість.

Згідно з черговою інформацією від телеграм-каналу Generall SVR, "фюрер", що пройшов у березні черговий курс лікування, буквально вчора поскаржився медикам на погіршення самопочуття,пише ТСН.

Вчора вранці Путін поскаржився медикам, які, як відомо, регулярно моніторять його стан здоров'я, на порушення зору, оніміння язика, часткову втрату чутливості правої руки та ноги та сильний головний біль. Бригада, яка чергувала цього дня в його "бункері", не впоралася і викликала на допомогу інших лікарів, які беруть участь у лікуванні президента. Першу допомогу диктатору надали і рекомендували повний спокій.

"Після надання йому першої допомоги президент пройшов обстеження, після чого консиліум лікарів, які мають відношення до лікування президента та профільних фахівців, яких залучили вчора до лікування Путіна, призначили ліки та рекомендували як мінімум кілька днів повний спокій. До полудня за московським часом президенту стало значно легше, а надвечір стан повністю стабілізувався і не викликав у медиків занепокоєння", - пише канал.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні