Стало відомо, скільки ракет рф націлила на Україну

0
Стало відомо, скільки ракет рф націлила на Україну
Станом на ранок неділі, 9 квітня, Росія тримає у Чорному морі два ракетоносії з вісьмома "Калібрами" на борту.

Про це в ефірі національного телемарафону розповіла речниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони "Півдня" Наталія Гуменюк, пише ТСН.

"Ворог продовжує тримати корабельне угруповання в Чорному морі. Наразі вони використовують підводні човни, їх два, збільшили від минулої доби до двох, тому ракетний залп може сягати 8 ракет. Нагадаю, пуск з підводного човна складніше виявити нашим засобам ППО і це означає, що при оголошенні повітряної тривоги треба діяти максимально оперативно", - наголосила Гуменюк.

Також вона нагадала про мінну небезпеку.

"Після штормової погоди, зараз, коли потеплішало, море може приносити неприємні сюрпризи до узбережжя, тому треба пильнувати і пам'ятати про необхідність дотримання дистанції до зрізу води — хоча б 200 метрів, не наближатися ближче", - резюмувала речниця ОК "Південь".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні