Ці знаки Зодіаку скоро вляпаються у великі неприємності

0
Ці знаки Зодіаку скоро вляпаються у великі неприємності
Три знаки Зодіаку, яким сильно не пощастить у цей період, особливо - в любовному житті. Їх можуть чекати розриви, крах стосунків та інші неприємності.

Про це пише Slovо Fraza.

Телець
Тельці можуть зіткнутися з проблемами в особистому житті цього тижня. Перед ними постане вибір: або активно працювати над стосунками з партнером, успішно долаючи проблеми, або проводити більше часу на самоті, щоб уникнути труднощів.

Зірки радять тим, хто хоче завершити токсичні стосунки, зробити це зараз.

Лев
Можливі конфлікти та непорозуміння у наявних відносинах, тому важливо заздалегідь налаштуватися на мирний лад та блокувати конфлікти на стадії зародження.

Самотнім Левам на цьому тижні не варто шукати нових знайомств і стосунків, а якщо виникне така можливість, то слід спочатку перевірити сумісність з потенційним партнером.

Водолій
Тиждень може стати для Водоліїв часом, коли вони наважаться закінчити безперспективні стосунки. Головне - не надавати цій події надто великого значення і не драматизувати. Якщо ви розумієте, що потрібно розлучитися, то, ймовірно, це буде найкраще для обох.

Щодо нових знайомств, краще виявляти обережність та переконатися у взаємності, перш ніж зізнаватись у симпатії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні