--> Саакашвілі заявив, що він отруєний і помирає | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Саакашвілі заявив, що він отруєний і помирає

1
Саакашвілі заявив, що він отруєний і помирає
Колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі, який за вироком грузинського суду перебуває в ув’язненні у Тбілісі, заявив, що невдовзі може померти, якщо не отримає належної медичної допомоги за кордоном. Він стверджує, що його організм має ознаки отруєння важкими металами, пише ТСН.

“Коли я повернувся до Грузії в жовтні 2021 року після восьми років вигнання, щоб підтримати вільні та чесні парламентські вибори, я був здоровим, енергійним 54-річним чоловіком... Під час ув’язнення моє здоров’я різко погіршилося, я зараз вмираю”, - написав колишній президент країни.

За словами Саакашвілі, він страждає від понад 20 серйозних хвороб, усі з яких розвинулися під час ув’язнення.

“Мене систематично катували, фізично та психологічно, і нині в моєму організмі є ознаки отруєння важкими металами... Стає все очевиднішим, що я скоро помру, якщо не отримаю належну медичну допомогу за межами країни”, - наголосив він.

Саакашвілі зазначив, що його смерть може викликати політичний хаос у Грузії та “буде вважатися перемогою Путіна”.

“Чоловік <президент РФ Володимир Путін>, який колись погрожував “підвісити мене за яйця”, безсумнівно, несе відповідальність за моє теперішнє скрутне становище”, - вважає колишній президент Грузії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та він помирає вже 20 років, настругав дітей по світу, покидьок.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні