У західній області чоловік побив військового через місце на парковці. ФОТО

0
У західній області чоловік побив військового через місце на парковці. ФОТО
В Україні стався черговий конфлікт, в ході якого образили військового та ударили його. Цього разу інцидент зафіксували у Чернівцях, там водій вдарив військового через те, що вони не поділили місце для паркування, пише УНІАН.

"Чоловік на машині КІА не поділив стоянку та нецензурними словами образив мого брата, який услід почув слова "Ви за*бали, військові". Після чого вдарив в обличчя мого брата, та втік з місця пригоди", - написав Ставчанський.

Сам постраждалий Роман Ставчанський розповів molbuk.ua, що він паркувався біля під’їзду одного з будинків на бульварі Героїв Крут. Було сніжно й слизько, тож коли ззаду під’їхало авто КІА, Роман вийшов і попросив чоловіка, щоб той почекав, доки він припаркується.

Далі й стався конфлікт: водій КІА заявив, що це його місце. Військовий здивовано відповів: невже за рік, поки він служив, можна було вже паркомісце купити.

"Після цього чоловік просто підійшов до мене й кулаком вдарив у ніс. Одразу сів у машину та поїхав", - стверджує військовий.

Роман тиждень тому звільнився у запас із 92-ї бригади ТРО, був на Харківщині. Він розповів, що поліція вже "взялася" за інцидент, йдеться про дрібне хуліганство, а отже, зловмиснику "світить" лише штраф.

Ставчанський має намір піти на медекспертизу, він підозрює, що чоловік зламав йому носа. У поліції вже знайшли чоловіка, який ударив військового, ним виявився 38-річний чернівчанин.

Згодом у своїй Facebook-сторінці брат постраждалого військового показав, як він стверджує, фото зловмисника:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні