На Волині застрелився військовий

0
На Волині застрелився військовий
На Волині застрелився військовий. ДБР розпочало розслідування.

Трагедія сталася 6 квітня близько 15.00 у селі Пулемець Ковельського району, - пишуть Волинські новини.

Чоловіка виявили з кульовим пораненням в голову. В критичному стані його госпіталізувала бригада швидкої допомоги, яка почала проводити реанімаційні заходи. По дорозі до медзакладу в чоловіка зупинилось дихання. Військовослужбовця транспортували до Шацької районної лікарні, проте врятувати його життя не вдалось.

Інформацію підтвердили у пресслужбі ДБР, у відомстві зазначили, що 6 квітня близько 15:00 поблизу села Пулемець Ковельського району військовослужбовець прикордонної служби, керуючи екскаватором проводив інженерні роботи з укріплення кордону. Під час робіт наїхав на міну та підірвався.

Водій екскаватора при цьому не постраждав. Невдовзі на місце події прибули начальник прикордонної застави разом з інспектором прикордонної служби.

Після огляду території начальник відійшов нібито зателефонувати. Невдовзі пролунав звук, схожий на постріл. Начальника застави знайшли неподалік від місця події з вогнепальним пораненням у голову.

Розпочато кримінальне провадження за статтями 115 та 425 КК Украіни - умисне вбивство (самогубство) та недбале ставлення до військової служби. Проводяться необхідні слідчі дії, встановлюються всі обставини трагедії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні