Біля заправки знайшли тіло оголеної жінки: у поліції розповіли, що сталося. ФОТО

0
Біля заправки знайшли тіло оголеної жінки: у поліції розповіли, що сталося. ФОТО
5 квітня у Дніпрі на пустирі було знайдено тіло оголеної жінки. Поліцейські з’ясували обставини її смерті.

Двоє нападників завдали потерпілій численні удари руками і ногами по тілу, після чого підпалили її одяг, пише Улюблене місто.

Повідомлення про виявлення поблизу одного з будинків по вулиці Донецьке Шосе тіла жінки с тілесними ушкодженнями надійшло до поліції близько 13.30. З’ясувалося, що під час конфлікту двоє чоловіків завдали 35-річній жінці численні удари, після чого підпали на ній одяг та пішли з місця злочину. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Співробітники відділення поліції N° 2 спільно з працівниками кримінального аналізу Дніпровського районного управління поліції встановили двох чоловіків віком 30 та 35 років, причетних до вбивства. Їх затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

6 квітня слідчі відділення поліції повідомили затриманим про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 28 ч. 1, ст. 115 ч. 2 п. 4 . Триває досудове розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні