Стало вдомо, про що 6 годин говорили лукашенко і путін

1
Стало вдомо, про що 6 годин говорили лукашенко і путін
У середу, 5 квітня, білоруський диктатор Олександр Лукашенко прилетів до російського диктатора Володимира Путіна, де вони у Кремлі провели довгу розмову. Переговори тривали понад 6 годин.

Про це повідомляє провладне державне видання Білорусі Белта, пише ТСН.

"Лукашенко та Путін під час переговорів напередодні засідання Вищої державної ради Союзної держави ухвалили рішення з усіх питань. Спілкування лідерів тривало понад 6 годин і завершилося близько 2:15 вже 6 квітня. Обговорювали й питання, що не входять до порядку денного засідання ВДР", - йдеться у повідомленні.

Під час засідання Вищої державної ради, як передають білоруські ЗМІ, Лукашенко назвав переговори "результативними". За його словами, він та Путін досягли згоди "з усіх питань (а їх понад десяток)".

"Ми обговорили питання, як кажуть журналісти, закритого характеру. Вони завжди існують. Більшу увагу приділили питанням безпеки, розвитку військово-промислового комплексу та питанням оборони Союзної держави. Це були результативні переговори. З усіх питань, а їх було більше десятка, ми дійшли згоди. Звісно, ми особливо не розкриваємо тематики. Але, гадаю, найближчим часом ви це все почуєте та побачите", - заявив "президент" Білорусі.

У Кремлі розмову Лукашенка та Путіна назвали "змістовною та довгою".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
обоє склеїли гидливу криву подобу усмішки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні