39-річна жінка закохалася у найкращого друга свого сина

0
39-річна жінка закохалася у найкращого друга свого сина
У США 39-річна жінка закохана в найкращого друга свого 18-річного сина. Вона намагається не показувати цього, але зізналася, що хотіла б переспати із хлопцем, пише ТСН.

Жінка пояснила, що вона не хоче тривалих стосунків на своєму етапі життя, але була б не проти романтичного спілкування. Вона розповіла, що цей хлопець гарний і має великий емоційний інтелект. Їй приємно з ним спілкуватися, але розуміючи, що це зашкодить її синові, вона намагається зупинити або навіть приховати свої почуття до нього.

"Сподіваюся, я не буду ділити з ним своє ліжко. Якби я не була такою совісною, я б просто займалася сексом з хлопцем", - сказала вона.

Думки користувачів у Мережі розділилися. Одні кажуть, що жінка робить правильно, що не розповідає це своєму сину, інші, навпаки, що краще сказати правду. А треті пишуть, що коханню немає вікових меж.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні