Чоловік під час пограбування вбив 13-річного підлітка

0
Чоловік під час пограбування вбив 13-річного підлітка
У Дніпропетровській області чоловік вчинив розбійний напад на будинок знайомого, де застрелив дитину, повідомили в Дніпропетровській обласній прокуратурі.

За даними слідства, озброївшись та одягнувши засоби конспірації, чоловік проник до будинку, де на той час перебував 13-річний пасинок господаря. Побачивши незнайомця, дитина намагалася його зупинити.

"Чоловік здійснив вогнепальний постріл у хлопчика, а потім завдав численні удари ножем по тілу. Від отриманих травм малолітній помер на місці", - йдеться у повідомленні.

Чоловіка затримано правоохоронцями.

Під час досудового розслідування було встановлено епізоди інших жорстоких вбивств. Усі злочини було здійснено задля власної наживи та детально сплановано.

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання, у гаражному приміщенні, в автомобілі батька та сина вилучено засоби конспірації, схеми реалізації злочинів, підробні номери автівки, мобільні телефони, саморобну вогнепальну зброю та ножі, гранати, набої, психотропні речовини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні