В рф впав легкомоторний літак: пілотом може бути українець. ВІДЕО

0
В рф впав легкомоторний літак: пілотом може бути українець. ВІДЕО
В росії заявляють, що в Брянській області впав легкомоторний український літак. Ймовірного пілота затримали російські спецслужби, пише Телеграф.

Російська погранслужба фсб заявляє, що пілот намагався сховатися на українські території. Повідомляється, що в пілота була зброя та бронежилет, які він начебто закопав.

Інцидент відбувся біля населеного пункта Бутовськ. Модель літака — Аеропракт А-22 "Летюча лисиця". За оновленими даними, перед аварійною посадкою літак начебто скинув два снаряди на територію комбінату "Слава" Росрезерва. На землі знайшли воронки та уламки авіабомби. Заявляють, що був ще й інший літак, а на місці падіння цього знайшли ручку важеля скидання снарядів.

Особа пілота вже названа росіянами - його ідентифікують як Олександра Морозова. Чоловік так і сам назвався - в мережі з'явилося відео із ним, достовірність якого офіційно не підтверджена фсб. Затриманий каже, що не знав що вже над росією, розказав, що є цивільним пілотом, а також виконував завдання по аерофотозйомці для перевірки роботи тероборони та ППО, начебто мав фотографувати по команді іншого літака. Зброю та бронежилет отримав для безпеки, а закопав, аби тероборона не прийняла за ворога.

Мав летіти на південь, але планшет відключився і він загубився. Зазначимо, що в Україні є пілот з таким ім'ям - він створив систему цивільної авіаційної швидкої допомоги на Харківщині.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні