В росії готуються до розпаду країни

1
В росії готуються до розпаду країни
В Росії все частіше почали створювати приватні армії. Окрім ПВК "Вагнер" Євгенія Пригожина та ПВК "Патріот" Сєргея Шойгу, кишенькову армію заснував голова окупаційної адміністрації Криму Сєргей Аксьонов, пише 24 канал.

Російський опозиційний політик Геннадій Гудков розповів, що в Росії готуються до розвалу країни. Коли це трапиться, то елітам потрібно мати власну армію, щоб чогось собі відхопити і зберегти в безпеці власну шкуру.

Будуть формувати військові загони
В Росії губернатори зовсім не вірять і не впевнені у Владімірі Путіні, російській армії і взагалі в результатах війни.

"Тому про всяк випадок вони створюють, як керівник тимчасово окупованого Криму Аксьонов, силові структури. Вони допоможуть виконати певну роль захисту їхньої влади в тому чи іншому регіоні країни", - зазначив Гудков.

Цей процес буде набирати силу та охоплювати все більше регіонів.

"Вони будуть під приводом територіальної оборони формувати якісь загони, когось готувати, надавати стрілецьку зброю, можливо якусь техніку", - припустив опозиційний політик.

Геннадій Гудков зауважив, що й надалі буде тривати підготовка регіональних лідерів до ймовірного розпаду Росії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
росія це територія ЗДИЧАВІЛИХ БЕЗ РОДУ людиноподібних російськомовних істот результат невдалого експерименту що тривав століттями
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні