Під Бахмутом загинув відомий український діджей. ФОТО

0
Під Бахмутом загинув відомий український діджей. ФОТО
До війни Андрій Мехряков був відомим херсонським діджеєм, проте він не зміг залишитися осторонь від повномасштабного російського вторгнення і відправився на фронт, пише УНІАН.

Він брав участь у боях за Бахмут, де і загинув, як справжній герой України. Про загибель "Меха" стало відомо 4 квітня. Як повідомляє ГО Centuria, воїн загинув, прикриваючи своїх побратимів:

"Андрій Мехряков - воїн 3 ОШБ і представник Centuria, який віддав своє життя за майбутнє України. Сам родом з Херсона. Прийшовши в наш підрозділ, познайомився з криворізькими легіонерами, так він і приєднався до лав нашого руху. Проявляв себе як холоднокровний і відважний чоловік, який з посмішкою знищував ворогів нашої нації".

Відомо, що до війни Мехряков працював діджеєм в ШАDЕ в Херсоні. Він виступав під псевдонімом Dj Apache. Однак після 24 лютого 2022 року він вступив до лав ЗСУ, щоб захищати Україну від російських окупантів.

"Підрозділ як сім'я, у всіх свої нюанси, суперечки та інша х*рня, але всі один за одного готові спуститися в пекло", - писав Мехряков на своїй сторінці в Instagram.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні