--> Українські чоловіки-зірки, які під час війни виїхали за кордон та не повернулися | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українські чоловіки-зірки, які під час війни виїхали за кордон та не повернулися

1
Українські чоловіки-зірки, які під час війни виїхали за кордон та не повернулися
Понад рік в Україні триває повномасштабна війна, яку вороже розв'язала Росія.

Чимало відомих зірок на початку російського вторгнення поїхали за кордон або вже перебували там. Утім більшість з них вже в Україні, а за її межі їздять лише тоді, коли дають благодійні концерти, пише ТСН.

Утім, не всі зірки повернулися до України. Деякі знаменитості виїхали під час війни за кордон та там і залишилися.

Влад Яма
Знаменитий хореограф виїхав з родиною з України, як тільки-но почалася повномасштабна війна. Поїхав Влад з родиною до США 24 лютого. На запитання, як він це зробив, хореограф відповідає, що встиг виїхати до того, як чоловікам заборонили перетинати кордони.

Утім, через виїзд до США на танцівника посипався шквал критики у Мережі. Влада критикують через те, що він втік до США, коли б міг залишитися в Україні та допомагати. Хоча Влад розповідає, що за кордоном збирає кошти на потреби ЗСУ. Зокрема, хореограф разом з іншими знаменитостями бере участь у благодійних вечорах та аукціонах.

Олександр Еллерт
Шоумен влітку минулого року виїхав до Каліфорнії, США. Як розповідав Еллерт, за кордоном він брав участь у концерті з нагоди Дня Незалежності. Утім, назад до України шоумен так і не повернувся. За це Олександру неодноразово дорікали, але він не реагує на хейт.

Kyivstoner
Український блогер та репер на початку повномасштабної війни перебував в Україні. Однак згодом музикант разом із сім'єю переїхав до США. Як розповідала його дружина Аліна, Альберт вже давно має американське громадянство, тож виїхав законно.

Також дружина артиста зазначила, що з-за кордону він допомагає Україні. Альберт донатить кошти на ЗСУ, а також допомагає дітям, які постраждали від війни. Щоправда, репер не афішує це у соцмережах.

Олег Винник
Тривалий час було невідомо, де перебуває Олег Винник. Як почалася повномасштабна війна, знаменитість не робив жодних заяв. Лише згодом у фотоблогу музикант опублікував декілька патріотичних дописів та відео-звернення до російських та білоруських військових із закликом зупини вторгнення.

Пізніше стало відомо, що Винник перебуває у Німеччині. Там музикант лікується від тяжкої хвороби. Як розповідала його адвокатка, з України він поїхав законно, адже має німецьке громадянство. Ба більше, виїхав за кордон Винник ще до початку повномасштабної війни. Також адвокатка наголосила, що з Німеччини співак допомагає ЗСУ. Там артист купує автівки та військову амуніцію. Сам Винник на зв'язок не виходить взагалі. До України артист теж не повертався.

Анатолій Євдокименко
Онук співачки Софії Ротару подолав довгий шлях, щоб виїхати з України. Анатолій на початку березня минулого року разом з батьком Русланом намагався незаконно втекти до Молдови. Євдокименків затримали прикордонники, коли вони човном перетинали державний кордон.

Утім, згодом Анатолію таки вдалося виїхати з України. Нині онук співачки перебуває в Європі, де продовжує музичну діяльність. Як Анатолію вдалося перетнути кордон - невідомо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ще Тягнибок і цілий список героїв ....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні