У приймальному відділенні лікарні впав та помер чоловік

0
У приймальному відділенні лікарні впав та помер чоловік
У Великій Британії у приймальні лікарні помер 90-річний чоловік. Виявилось, що персонал повинен був за ним доглядати, проте про пацієнта забули, пише ТСН.

Інцидент стався у Whiston Hospital, що у Прескоті, графство Мерсісайд. Відомо, що 90-річного чоловіка доправили туди з будинку для людей похилого віку, де його знайшли з порізами на підлозі.

У лікарні чоловіка помістили у візок і він повинен був дочекатись своєї черги для огляду, проте про нього забули. На суді, стало відомо, що чоловік був віднесений до групи високого ризику падіння, і він потребував "індивідуального догляду, або, якщо це неможливо, щогодинних перевірок".

Однак цього не відбувалося, і медсестри не змогли сказати, коли 90-річний чоловік впав з візка, після чого той помер.

І лікарня, і будинок для літніх людей пояснили на суді, що тепер вони змінили правила догляду за такими людьми. Суд же визнав смерть чоловіка нещасним випадком.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні