Вночі в українському місті пролунали вибухи: у шахті загинули люди

0
Вночі в українському місті пролунали вибухи: у шахті загинули люди
Унаслідок російського обстрілу в ніч на 4 квітня у Торецьку загинули в шахті двоє людей. Ще одна працівниця вугільного підприємства, телефоністка Ольга Микитіна отримала контузію, пише 24 канал.

Постраждалу доправили у лікарню. Міністр енергетики України Герман Галущенко висловив співчуття сім'ї та близьким загиблих.

У ніч на 4 квітня російські терористи обстріляли Торецьк, що на Донеччині. Унаслідок ракетно-бомбового удару по місцевій вугільній шахті загинули 2 людей.

Мовиться про Романа Муравенка та Ларису Пятченко, які отримали смертельні поранення. Крім того, ще одна працівниця шахти – телефоністка Ольга Микитіна, отримала контузію.

Жінку відправили до лікарні на амбулаторне лікування. Через обстріл пошкоджена частина адміністративної будівлі шахти. Розбір завалів триває. У Міненерго висловили співчуття рідним загиблих працівників шахти.

"Російські терористи продовжують обстрілювати з усіх видів озброєння об’єкти нашої енергетичної інфраструктури. На жаль, втрачаємо найцінніше – наших працівників, героїв енергетичного фронту. Щирі співчуття родинам загиблих працівників шахти, найщиріші побажання швидкого одужання постраждалій", - сказав міністр енергетики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні