Чоловік знепритомнів і його тіло паралізувало. ФОТО

0
Чоловік знепритомнів і його тіло паралізувало. ФОТО
Чоловіка паралізувало після того, як він висякався і знепритомнів у своїй ванній, вдарившись шиєю.

Кірсті Броннер із Сіднея розповіла, що почула гучний звук з ванної і знайшла свого партнера непритомного на підлозі їхнього будинку в Австралії, пише ТСН.

"Я кинулася всередину і побачила, що мій коханий лежить непритомний на підлозі. Він ударився шиєю і вивихнув її, що призвело до пошкодження спинного мозку на рівні C6/7", — повідомила вона.

Через ковідні обмеження жінку не пустили до лікарні, і їй довелося чекати, щоб почути оновлену інформацію про стан її партнера після шестигодинної операції.

"Мене так нудило від занепокоєння. Зрештою вони зателефонували і сказали, що у нього вивих шиї через удар об лавку, що викликало травму спинного мозку, і вони не дізнаються про ступінь травм, поки не зроблять операцію і не зроблять аналізи", - пригадала вона.

Кірсті додала, що тепер у неї "мурашки шкірою" через те, як її партнер, який не хоче називати свого імені, говорив за день до трамви про те, як він відчував, що "насувається щось погане".

Обранець жінки провів наступні пів року у лікарні та на реабілітації, тоді як Кірсті піклувалася про їхніх чотирьох дітей — 16-річного Лукаса, 7-річну Валентину, 5-річну Вікторію та 1,5-річну Віталію.

Після травми минув понад рік. Її партнер, який бігав щодня, тепер не може навіть стояти. Кірсті сказала, що це був "найважчий час" у її житті. Зараз вона присвячує весь вільний час своєму бізнесу, а шанси її партнера на одужання малоймовірні.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні