6-річна дитина загинула від удару гойдалки на очах у мами

0
6-річна дитина загинула від удару гойдалки на очах у мами
На Київщині в місті Вишневе сталася трагедія з шестирічним хлопчиком. Він загинув внаслідок травмування гойдалкою, інформує ТСН.

"Ми отримали повідомлення від лікарів, що до них доставили шестирічного хлопчика, який був без свідомості. У нього була закрита черепно-мозкова вдавлена травма. Поліцейські з’ясували, що цього дня близько о 12:25 мама з сином були на прогулянці в сквері і на дитячому майданчику в Вишневому. Хлопчик їхав на самокаті поруч з мамою, а біля гойдалок він раптово кинув самокат на землю і побіг до гойдалки. На ній в цей момент знаходилося три малолітні дівчинки шкільного віку. Гойдалка перебувала в русі, коли хлопчик до неї підійшов. Дитина вдарилася скронею об кут гойдалки, хлопчик впав на бруківку та втратив свідомість", - розповідають в поліції Київської області

Мати дитини одразу викликала швидку допомогу. Хлопчика доставили до нейрохірургічного відділення у Києві.

"Дитині одразу було проведено операцію. Але близько 18:00 хлопчик помер, його не вдалося реанімувати. Це страшна трагедія для родини. Хлопчик навчався у дитячому садочку у Вишневому. Ми закликаємо батьків пильно ставитися до дозвілля своїх дітей. На жаль, діти часто травмуються саме біля гойдалок, тому батькам слід бути дуже уважними і не відпускати малолітніх дітей від себе, якщо поруч є така небезпека", - додають в поліції Київської області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні